Help het noodnummer 112

Noodcentrale 112
Rekrutering
Onze operatoren in de noodoproepcentrales 112/100 en 101 beantwoorden jaarlijks zes miljoen oproepen van ongeruste mensen die dringend hulp nodig hebben van een brandweer, medisch of politie team.
100-Centra van Gent

Foto: annedegraaf.net

Ze nemen de telefoon aan, stellen de mensen aan de andere kant van de lijn gerust en stellen de juiste vragen opdat ze de meest gepaste hulpdiensten naar de juiste plek kunnen uitsturen. Daarmee redden ze jaarlijks ontelbaar vele levens.

U bent een hulpverlener, werkt voor hulpverleners of staat in nauw contact met hulpverleners. U beseft dus als geen ander het nut van onze operatoren, die vaak de eerste, onmisbare schakel zijn in de hulpverlening.

Wel, nu kan u iets terugdoen. De noodoproepcentrales zijn op zoek naar operatoren en ze rekenen daarvoor op uw medewerking. Hieronder vindt u de link naar de vacature van Selor die u kan delen op uw sociale media, website, informatieblad en via andere kanalen.

Helpt u ons noodnummer 112 aan de juiste operatoren? Deel onderstaande links:

  • Facebook post vacature operator noodoproepcentrale 112/100 en 101:

Zin in een boeiende job? Word CALLTAKER 112 voor de FOD Binnenlandse Zaken via Selor. http://youtu.be/iZtR19ZUrvA Meer info: http://www.112.be/nl/jobs.html

Posted by Intérieur - Binnenlandse Zaken on Monday, November 30, 2015
  • Tweet vacature operator noodoproepcentrale 112/100 en 101:

Alvast bedankt!


Meer info over het noodnummer 112 via de website: www.112.be